Workshops
Mongolische Küche
Lerne, wie man ein mongolisches Gericht zubereitet. Wie gedämpfte Knödel oder handgeschnittene mongolische Nudeln. Mit zwei Beilagen. Jetzt ist der perfekte Zeitpunkt, um über Saran mehr über die Mongolei zu erfahren!
Die mongolischen Gerichte ähneln einigen Gerichten aus China, Tibet und den umliegenden Ländern. Nomaden, bekannt für ihre Selbstversorgung, kreieren überraschend kreative Gerichte mit wenigen Zutaten.
Fleisch, Milchprodukte und Teig sind in fast jedem Gericht unverzichtbar, aber wir verleihen der Tradition eine Wendung, indem wir 10 Jahre lang ausschließlich vegan kochen. Es war eine spannende Entdeckungsreise, traditionelle Gerichte neu zu interpretieren und dabei ausschließlich pflanzliche Zutaten zu verwenden, die wir gerne mit Ihnen teilen würden!
Uniek in Nederland, want er is echt niemand anders die een kookworkshop zoals deze aanbiedt! Ontdek de Mongoolse keuken onder begeleiding van Saran, geboren en getogen op het Mongoolse platteland en opgegroeid in een yurt. Dit is niet alleen een kans om heerlijke gerechten te leren bereiden, maar ook om al je vragen over Mongolië aan Saran te stellen. Ze vindt het geweldig om je alles te vertellen over haar geboorteland!
Leuk weetje: wij koken al 10 jaar uitsluitend plantaardig. Er is mogelijk geen ander land waar zoveel vlees wordt gegeten als in Mongolië; dus dat lijkt hier misschien een vreemde combinatie. Maar Saran bewijst dat plantaardig koken net zo heerlijk kan zijn. Zoals ze altijd zegt: "Als zélfs ik het kan, dan kan iedereen het!
Of neem contact op om jouw idee te bespreken!
Of neem contact op om jouw idee te bespreken!