Workshops
De Mongoolse Keuken
Leer een Mongools gerecht maken. Zoals gestoomde dumplings of handgesneden Mongoolse noodles. Met twee bijgerechten. Meteen het perfecte moment om via Saran meer te weten te komen over Mongolië!
Mongoolse gerechten vertonen gelijkenissen sommige gerechten uit China, Tibet en omliggende landen. Nomaden, bekend om hun zelfvoorzienendheid, creëren met weinig ingrediënten verrassend creatieve gerechten.
Vlees, zuivel en deeg zijn essentieel in bijna elk gerecht, maar wij geven een twist aan traditie door al 10 jaar uitsluitend veganistisch te koken. Het was een boeiende ontdekkingsreis om traditionele gerechten te herinterpreteren met alleen plantaardige ingrediënten die we graag met jullie delen!
Uniek in Nederland, want er is echt niemand anders die een kookworkshop zoals deze aanbiedt! Ontdek de Mongoolse keuken onder begeleiding van Saran, geboren en getogen op het Mongoolse platteland en opgegroeid in een yurt. Dit is niet alleen een kans om heerlijke gerechten te leren bereiden, maar ook om al je vragen over Mongolië aan Saran te stellen. Ze vindt het geweldig om je alles te vertellen over haar geboorteland!
Leuk weetje: wij koken al 10 jaar uitsluitend plantaardig. Er is mogelijk geen ander land waar zoveel vlees wordt gegeten als in Mongolië; dus dat lijkt hier misschien een vreemde combinatie. Maar Saran bewijst dat plantaardig koken net zo heerlijk kan zijn. Zoals ze altijd zegt: "Als zélfs ik het kan, dan kan iedereen het!
Of neem contact op om jouw idee te bespreken!
Of neem contact op om jouw idee te bespreken!